Hill's Prescription Diet k/d Kidney Care Hrana za Pse 4 kg

Koda: HPD606153
EAN: 052742044705
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Hrana za Pse
Popolna suha dietna hrana za pomoč delovanju ledvic v primeru kronične ali začasne ledvične insuficience pri odraslih psih. Ta hrana ima nizko stopnjo fosforja in omejeno stopnjo visokokakovostnih beljakovin.

Primarni znaki:

 • Kronična bolezen ledvic (Chronic Kidney Disease = CKD):
  IRIS, stopnji 3-4
  Vse stopnje IRIS s proteinurijo
 • Akutna oslabitev ledvic
 • Uremična encefalopatija
 • Lišmanioza s sočasno CKD

Če ima pes poškodovano ledvično tkivo, ledvice ne morejo delati tako dobro kot nekoč. Tega stanja se ne da popolnoma odpraviti, lahko pa se upočasni napredovanje bolezni. Dietna hrana za ledvične bolezni je narejena tako, da zmanjšuje obremenitve ledvic in jim pomaga delati bolj učinkovito. Psi z boleznijo ledvic lahko izgubijo apetit, njihov vnos hrane pa se zmanjša.

Prescription Diet k/d so zasnovali nutricionisti in veterinarji za pomoč pri obvladovanju kroničnih ledvičnih bolezni. Suha hrana za pse Prescription Diet k/d klinično dokazano pomaga varovati vitalne ledvične funkcije, upočasnjuje napredovanje bolezni, izboljšuje njegov apetit in vnos hrane ter klinično dokazano izboljšuje in podaljšuje življenjsko dobo.

Kako ta izdelek pomaga:

 • Pomaga zaščititi vitalne funkcije ledvic
 • Spodbuja tek in poveča vnos hrane
 • Podpira naravno zmožnost za izgradnjo in vzdrževanje mišične mase


Kako ta izdelek deluje:

 • Nadzorovani fosfor in nizek natrij, obogaten z omega-3 maščobnimi kislinami iz ribjega olja
 • Enhanced Appetite Trigger = E.A.T. tehnologija za pse
 • Visoke ravni bistvenih amino-kislin in L-karnitina


Zelo pomembno je, da nadaljujete z dajanjem hrane za pse PRESCRIPTION DIET k/d Kidney Care, da boste pomagali ohraniti zdravje vašega psa tudi po tem, ko se bodo ledvični simptomi izboljšali. S svojim veterinarjem se posvetujte za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu ljubljenčku uživati v srečnem in aktivnem življenju.

Sestava

Sestava: Žita, olja in maščobe (riblje olje 1,6%), stranski izdelki rastlinskega izvora, jajca in jajčni stranski proizvodi, izvlečki rastlinskih beljakovin, meso in živalski stranski proizvodi, minerali, semena. 
Viri beljakovin: sušena cela jajca, beljakovine graha. 

Analitske sestavine: Beljakovine 13,8%, Vsebnost maščob 19,2%, Surove vlaknine 3,3%, Surovi pepel 4,2%, Omega-3 maščobne kisline 1,0%, Kalcij 0,57%, Fosfor 0,22%, Natrij 0,17%, Kalij 0,69%, Magnezij 0,10%; na kg: Vitamin A 10.965 IU, Vitamin D3 877 IU, Vitamin E 600 mg, Vitamin C 90 mg, Beta-karoten 1,5 mg, L-karnitin 532 mg. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 82,8 mg, 3b202 (Jod) 2,0 mg, 3b405 (Baker) 8,2 mg, 3b502 (Mangan) 8,6 mg, 3b603 (Cink) 145 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg; z naravnim antioksidantom. 

Priporočilo za hranjenje

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo ali pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočenimi dnevnimi količinami glede na velikost psa. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže. Dnevno količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov. 
Priporočeni rok uporabe: Na začetku do 6 mesecev (2 do 4 tednov v primeru začasne ledvične insuficience). 
Vedno mora biti na voljo pitna voda. 

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Izdelano v EU.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 4 kg
Okus Ostalo
Lastnosti prehrane Odpoved ledvic
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi, Majhni psi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.