Hill's Prescription Diet l/d Liver Care Hrana za Pse 4 kg

Koda: HPD605844
EAN: 052742041797
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Hrana za Pse
Popolna suha dietna hrana za podporo delovanju jeter v primeru kronične jetrne insuficience in znižanje bakra v jetrih pri odraslih psih. Ta hrana vsebuje zmerno raven izbranih in lahko prebavljivih beljakovin ter omejeno raven bakra.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na velikost psa. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže psa. Dnevno količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov.
Priporočeni rok uporabe: podpora delovanju jeter v primeru kronične jetrne insuficience: na začetku do 4 mesecev; znižanje bakra v jetrih: na začetku do 6 mesecev.
Vedno mora biti na voljo pitna voda.

100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Žita, olja in maščobe, izvlečki rastlinskih beljakovin, jajca in jajčni stranski proizvodi, semena, minerali, meso in živalski stranski proizvodi, stranski izdelki rastlinskega izvora.
Viri beljakovin: Sojina moka, posušena cela jajca, koruzni krmni gluten.

Analitske sestavine: Beljakovine 16,7%, Vsebnost maščob 21,9%, Surove vlaknine 2,4%, Surovi pepel 5,2%, Kalcij 0,78%, Fosfor 0,55%, Natrij 0,17%, Kalij 0,86%, Magnezij 0,12%; na kg: Vitamin A 27.814 IU, Vitamin D3 715 IU, Vitamin E 550 mg, Vitamin C 90 mg, Beta-karoten 1,5 mg, skupno Baker 2,9 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 19,7 mg, 3b202 (Jod) 1,3 mg, 3b502 (Mangan) 3,9 mg, 3b603 (Cink) 136 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg; z naravnim antioksidantom.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 4 kg
Okus Ostalo
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi, Majhni psi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.