Hill's Prescription Diet On-Care Hrana za Pse s Piščancem 4 kg

Koda: HPD607564
EAN: 052742057149
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET ON-CARE Hrana za Pse s Piščancem je popolna hrana za hišne ljubljenčke, namenjena negi psov s posebnimi prehranskimi potrebami za kakovostno življenje. Ključna prehranska podpora za pse, ki živijo z resno boleznijo, kot je rak.

Kako ta izdelek pomaga vašemu ljubljenčku:

  • spodbuja vnos hrane, začenši s prvo skledo
  • optimalna hranila, bogata s kalorijami, ki podpirajo vse dnevne aktivnosti vašega psa
  • zasnovan tako, da podpira kakovost blata


Kako ta izdelek deluje:

  • neustavljiv okus v vsaki skledi, ki vzbudi velik apetit
  • visoko prebavljive beljakovine, ki pomagajo ohranjati moč in energijo
  • narejeno s tehnologijo ActivBiome+ za nego prebavnega sistema vašega psa


Tehnologija sestavin ActivBiome+ je edinstvena mešanica prebiotikov (4%), za katere je dokazano, da hitro negujejo črevesni mikrobiom za podporo prebavnega zdravja in dobrega počutja.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo ali pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite priporočeno dnevno količino navedeni na embalaži, glede na velikost psa. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže. Dnevno količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 
Izdelano v EU. 

Sestava

Sestava: Žita, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 12%), olja in maščobe, izvlečki rastlinskih beljakovin, stranski izdelki rastlinskega izvora, minerali, sadje, semena.

ActivBiome+ mešanica prebiotikov (4%): Mleta lupina pekanovega oreha, suhi pesni rezanci, lanena semena, posušena pulpa citrusov, posušene brusnice.

Analitske sestavine: Beljakovine 24,8%, Vsebnost maščob 21,9%, Surove vlaknine 2,3%, Surovi pepel 4,8%, Kalcij 0,79%, Fosfor 0,61%, Natrij 0,21%, Kalij 0,69%, Magnezij 0,09%; na kg: Vitamin A 9.159IU, Vitamin D3 720IU, Vitamin E 550mg, Vitamin C 110mg, Beta-karoten 1,5mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 82,7mg, 3b202 (Jod) 2,0mg, 3b405 (Baker) 8,2mg, 3b502 (Mangan) 8,6mg, 3b603 (Cink) 145mg, 3b801 (Selen) 0,2mg, z naravnim antioksidantom.

Energija, ki se metabolizira: 4.064 kcal/kg.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 4 kg
Okus Piščanec
Velikost psa Majhni psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Lastnosti prehrane Okrevanje, Prebiotična prehrana
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.