Začetna Izdelki Psi Prehrana Veterinarske diete HPDD ON-CARE STEW PIŠČANEC IN ZELENJAVA 354g

Hill's Prescription Diet On-Care Stew za Pse s Piščancem in dodatkom Zelenjave 354 g

Koda: HPD607584
EAN: 052742001371
  • Originalno pakiranje: 12 kosov
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET ON-CARE Stew za Pse s Piščancem in dodatkom Zelenjave je popolna dietetična hrana za hišne ljubljenčke, za odrasle pse za ponovno uvajanje normalne prehrane (okrevanje) Ova hrana ima visoko energijsko gostoto in visoko koncentracijo esencialnih hranil ter lahko prebavljive sestavine. Ključna prehranska podpora za pse, ki živijo z resno boleznijo, kot je rak.

Kako ta izdelek pomaga vašemu ljubljenčku:

  • spodbuja vnos hrane, začenši s prvo skledo
  • optimalna hranila, bogata s kalorijami, ki podpirajo vse dnevne aktivnosti vašega psa
  • zasnovan tako, da podpira kakovost blata


Kako ta izdelek deluje:

  • neustavljiv okus v vsaki skledi, ki vzbudi velik apetit
  • visoko prebavljive beljakovine, ki pomagajo ohranjati moč in energijo
  • narejeno s tehnologijo ActivBiome+ za nego prebavnega sistema vašega psa


Tehnologija sestavin ActivBiome+ je edinstvena mešanica prebiotikov, za katere je dokazano, da hitro negujejo črevesni mikrobiom za podporo prebavnega zdravja in dobrega počutja.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hraniti do vzpostavitve prvotnega stanja. Prilagodite količino in število obrokov, kot vam svetuje vaš veterinar. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Neodprto pločevinko hranite pri temperaturi nad 10 °C. 
Po odprtju shranite v hladilniku. 

Izdelano v ZDA.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 10%), stranski izdelki rastlinskega izvora, žita, olja in maščobe, zelenjava (1,6%), izvlečki rastlinskih beljakovin, minerali, sadje, jajca in jajčni stranski proizvodi, semena.
Lahko prebavljive sestavine: Svinjska jetra, piščanec, rižev škrob, riževa moka, mesni koncentrat, pšenični gluten, rastlinsko olje, riž, riblje olje, kokosovo olje, posušena jajca, živalska maščob.

Analitske sestavine: Beljakovine 6,6%, Vsebnost maščob 5,0%, Surove vlaknine 0,45%, Surovi pepel 1,2%, Vlaga 79,5%, Kalcij 0,18%, Fosfor 0,13%, Natrij 0,07%, Kalij 0,15%, Magnezij 0,0%; na kg: Vitamin A 16.303 IU, Vitamin D3 379 IU.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 22,0 mg, 3b202 (Jod) 0,8 mg, 3b405 (Baker) 3,3 mg, 3b503 (Mangan) 2,4 mg, 3b603 (Cink) 28,0 mg. Tehnološki dodatki: Kalijev alginat 5 g.

Energija, ki se metabolizira: 910 kcal/kg.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 354 g
Okus Piščanec, Zelenjava
Velikost psa Majhni psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Lastnosti prehrane Okrevanje, Prebiotična prehrana
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.