Začetna Psi Prehrana Veterinarske diete HPDD Z/D PLOČEVINKA 370g

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities Hrana za Pse 370 g

Koda: HPD605683
EAN: 052742039718
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities Hrana za pse
Popolna mokra dietna hrana za zmanjšanje intolerance za sestavine in hranilne snovi pri odraslih psih. Ta dietna hrana vsebuje izbrane vire ogljikovih hidratov in hidroliziranih beljakovin.

  • Občutljivost na hrano in intoleranca predstavljajo potencialno resen problem, ki lahko povzroči z razdraženo kožo, z dlako in ušesi ali celo prebavne motnje.


Psi, ki imajo neželjeno reakcijo na hrano zaradi alergije na hrano (tipično na protein v hrani) ali netoleranco, imajo koristi od hrane, ki je temu namenjena. Hill's nutricionisti in veterinarji so razvili Prescription Diet z/d klinično prehrano posebno formulirano, ki pomaga vašemu psu pri preprečevanju občutljivosti na hrano. Pravzaprav, z/d je klinično dokazana prehrana za zmanjšanje kožnih in prebavnih simptomov povezanih z intoleranco na hrano.

Občutljivost na hrano se pojavi, ker proteini vstopijo v kožo in preidejo skozi prebavni sistem do telesa, kar povzroči reakcijo imunskega sistema. Prescription Diet z/d je specializirana hrana s proteini, ki so nežni in razbiti na manjše dele da bi se izognili reakciji imunskega sistema da bi se vaš pes bolje prehranjeval, prebiotiki za ustvarjanje zdravega ravnotežja mikrobiomov v črevesju in maščobne kisline za izgradnjo zdrave kože.

Bodite prepričani, da ta proizvod deluje znotraj hišnega ljubljenčka, da prepreči bistvo težave, ki je posledica preveč aktivne imunološke reakcije na odrejeno hrano. S predhodno razgrajenimi živalskimi proteini, antioksidanti, prebiotičnimi vlakni in hranljivimi sestavinami za kožo.

Neodprto pločevinko hraniti na +10 °C. Po odprtju hraniti v hladilniku. 

Proizvedeno v ZDA.

Sestava

Sestavine: meso in derivatov živalskega izvora, derivatov rastlinskega izvora, minerali, olja in maščobe, sadje, semena. 
Vir beljakovin: hidrolizirana piščančja jetra. Vir ogljikovih hidratov: koruzni škrob.

Analitična sestava: Beljakovine 5,2%, Vsebnost maščob 3,9%, Surove vlaknine 1,2%, Esencialne maščobne kisline 1,3%, Surovi pepel 1,4%, Vlaga 75,5%, Kalcij 0,20%, Fosfor 0,14%, Natrij 0,08%, Kalij 0,21%, Magnezij 0,02%; na kg: Vitamin A 14.954 IE, Vitamin D3 423 IE. 

Dodatki (na kg)-Prehranska dopolnila: 3b103 (Železo) 32,6 mg, 3b202 (Jod) 1,2 mg, 3b405 (Baker) 4,9 mg, 3b503 (Mangan) 3,6 mg, 3b603 (Cink) 41,5 mg. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Mokra
Lastnosti prehrane Alergija na hrano, Izločevalna dieta, Prebiotična prehrana, Alergija na hrano, Izločevalna dieta
Velikost pakiranja 370 g
Okus Ostalo
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi, Majhni psi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.