Hill's Science Plan Adult Hrana za Mačke s Piščancem 1,5 kg

Koda: HSP607644
EAN: 052742059617
Opis artikla

Popolna suha hrana za odrasle mačke v starosti 1 do 6 let. Izdelano posebno za spodbujanje energetskih potreb mačk v času njihovega razcveta življenja. Narejeno iz visokokakovostnih sestavin, ki so lahko prebavljive.

Vaša odrasla mačka potrebuje hrano, ki spodbuja zdravo prebavo, daje sijaj dlaki, ohranja mišice in zdrav imunski sistem. HILL'S SCIENCE PLAN Adult suha hrana za mačke je narejena iz visoko kakovostnih sestavin in vsebuje vitamin E ter omega-3 in omega-6 maščobne kisline za nego kože.

Ta premium mačja hrana je bogata z visokokakovostnimi beljakovinami, ki vaši odrasli mački pomagajo ohranjati mišično maso. Poleg tega briketirana hrana za odrasle mačke vsebuje zelo pomemben tavrin in uravnotežene minerale za zdravo delovanje srca, mehurja in ledvic.

  • Proizvod ni bil umetno konzerviran. Brez sintetičnih barvil. Brez umetnih ojačevalcev okusa.
  • KLINIČNO DOKAZANI antioksidanti, vitamina C in E za zdrav imunski sistem.


Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Žita, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 18%), olja in maščobe (riblje olje 0,6%), izvlečki rastlinskih beljakovin, minerali, stranski proizvodi rastlinskega izvora.

Analitske sestavine: Beljakovine 32,7%, Vsebnost maščob 20,2%, Surova vlaknina 1,4%, Surovi pepel 5,3%, Omega-3 maščobne kisline 0,5%, Omega-6 maščobne kisline 3,2%, Kalcij 0,77%, Fosfor 0,73%, Natrij 0,30%, Kalij 0,81%, Magnezij 0,08%; na kg: Vitamin A 7.241 IU, Vitamin D3 598IU, Vitamin E 600 mg, Vitamin C 100 mg, Beta-karoten 1,5 mg, Taurin 2.001 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 91,2 mg, 3b202 (Jod) 4,0 mg, 3b405 (Baker) 9,0 mg, 3b502 (Mangan) 9,4 mg, 3b603 (Cink) 141 mg, z naravnim antioksidantem.

Priporočilo za hranjenje

Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži; prilagodite količino za ohranitev optimalne teže. Ali prvič hranite s to hrano? Naredite postopni prehod v roku 7 dni z mešanjem vedno večjih količin nove hrane v hrano s katero ste hranili prej. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasle mačke
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Uravnotežena prehrana
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.