Začetna Izdelki Mačke Prehrana Popolna hrana HSPC ADULT STERILISED PIŠČANEC 1,5kg

Hill's Science Plan Sterilised Cat Adult Hrana za Mačke s Piščancem 1,5 kg

Koda: HSP607655
EAN: 052742059532
Opis artikla

Popolna suha hrana za sterilizirane mačke v starosti 1 do 6 let. Z lahko prebavljivimi sestavinami, zelo kakovostnimi beljakovinami in antioksidanti za zdravo imunost.

Po sterilizaciji lahko mačke pridobivajo težo in imajo najverjetneje tudi težave s sečevodom. Sočasno pa se povečuje tek in zmanjšujejo potrebe po energiji. HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Adult zagotavlja z edinstveno formulo upravljanje teže, da ohranja sterilizirano mačko vitko.

  • Z dodanim L-karnitinom, ki klinično dokazano pomaga, da ostanejo vitke in aktivne
  • Nadzorovane stopnje mineralov za zdrav urinarni sistem/li
  • Nizka vsebnost maščob in visoke ravni L-lizina, ki pomaga ohranjati vitalnost
  • KLINIČNO DOKAZANI antioksidanti, vitamina C in E za zdrav imunski sistem
  • Proizvod ni bil umetno konzerviran. Brez sintetičnih barvil. Brez umetnih ojačevalcev okusa.


Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 

Izdelano v EU. 

Sestava

Sestava: Žita, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 15%), izvlečki rastlinskih beljakovin, olja in maščobe, minerali.

Analitske sestavine: Beljakovine 31,9%, Vsebnost maščob 9,9%, Surove vlaknine 1,2%, Surovi pepel 5,5%, L-lizin 2,2%, Kalcij 0,83%, Fosfor 0,69%, Natrij 0,37%, Kalij 0,74%, Magnezij 0,09%; na kg: Vitamin A 7.075 IU, Vitamin D3 638 IU, Vitamin E 500 mg, Vitamin C 85 mg, Beta-karoten 1,5 mg, L-karnitin 546 mg. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 71,3 mg, 3b202 (Jod) 1,8 mg, 3b405 (Baker) 7,0 mg, 3b502 (Mangan) 7,4 mg, 3b603 (Cink) 125 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg; z naravnim antioksidantem.

Priporočilo za hranjenje

Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži; prilagodite količino za ohranitev optimalne teže. Ali prvič hranite s to hrano? Naredite postopni prehod v roku 7 dni z mešanjem vedno večjih količin nove hrane v hrano s katero ste hranili prej.

Vedno mora biti na voljo pitna voda.
Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasle mačke
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Sterilizirane mačke, Uravnotežena prehrana
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.