Začetna Izdelki Mačke Prehrana Popolna hrana HSPC ADULT STERILISED POSTRV VREČKA 85g

Hill's Science Plan Sterilised Cat Adult Hrana za Mačke z Postrvmi 85 g

Koda: HSP607185
EAN: 052742376707
  • Originalno pakiranje: 12 kosov
Opis artikla

Popolna mokra hrana za hišne ljubljenčke, za sterilizirane mačke v starosti od 6 meseca do 6 leta. Z lahko prebavljivimi sestavinami, zelo kakovostnimi beljakovinami in antioksidanti za zdravo imunost. 

Po sterilizaciji lahko mačke pridobivajo težo in imajo najverjetneje tudi težave s sečevodom. Sočasno pa se povečuje tek in zmanjšujejo potrebe po energiji. Hill's Science Plan Sterilised Cat za mačke zagotavlja z edinstveno formulo upravljanje teže, da ohranja sterilizirano mačko vitko.

  • Nadzorovane stopnje mineralov za zdrav urinarni sistem/li
  • KLINIČNO DOKAZANI antioksidanti, vitamina C in E za zdrav imunski sistem
  • Proizvod ni bil umetno konzerviran. Brez sintetičnih barvil. Brez umetnih ojačevalcev okusa.


Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Izdelano v Lihtenštajnu. 

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi, ribe in ribji stranski proizvodi (postrv 4%), stranski proizvodi rastlinskega izvora, jajca in jajčni stranski proizvodi, zelenjava, izvlečki rastlinskih beljakovin, žita, različni sladkorji, olja in maščobe, minerali.

Analitske sestavine: Beljakovine 7,9%, Vsebnost maščob 2,8%, Surove vlaknine 1,1%, Surovi pepel 1,3%, Vlaga 81,0%, Kalcij 0,20%, Fosfor 0,16%, Natrij 0,08%, Kalij 0,16%, Magnezij 0,02%; na kg: Vitamin A 26.043 IU, Vitamin D3 318 IU, Vitamin E 123 mg, Vitamin C 19 mg, Beta-karoten 0,22 mg. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 10,3 mg, 3b202 (Jod) 0,3 mg, 3b405 (Baker) 1,7 mg, 3b502 (Mangan) 2,3 mg, 3b603 (Cink) 26,5 mg, obarvano z naravno karamelo. 

Priporočilo za hranjenje

Odraslim mačkam (4 kg) dnevno dajte 3½ vrečke. Mačjim mladičem (2,5 kg) dnevno dajte 4½ vrečke. Potrebna količina hrane je odvisna od starosti, aktivnosti in temperamenta. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Hraniti na suhem in hladnem mestu. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vrečka
Življenjsko obdobje Odrasle mačke
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 85 g
Okus Postrv
Lastnosti prehrane Sterilizirane mačke, Uravnotežena prehrana
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.