Začetna Psi Prehrana Popolna hrana HSPD PUPPY PIŠČANEC PLOČEVINKA 370g

Hill's SCIENCE PLAN PUPPY Hrana za Pse s Piščancem 370 g

Koda: HSP607100
EAN: 052742050874
Opis artikla

Hill's SCIENCE PLAN PUPPY Hrana za pse s Piščancem
Popolna hrana za hišne ljubljenčke, za mladičke v razvoju v obdobju od odstavitve do enega leta in za breje in doječe psice. 

Ko vaš mladiček raste potrebujete hrano katera lahko spremlja njegov razvoj. Hrana za pse Hill's SCIENCE PLAN PUPPY s piščancem je slastna mokra hrana, ki daje natančno uravnoteženo prehrano za splošno zdravje in dobro počutje vašega ljubljenčka. Narejena je iz piščanca in celovitih žitaric, ta konzervirana hrana za mladiče daje beljakovine za vzdrževanje vitkih mišic in DHA iz ribjega olja za zdrav razvoj možganov in oči, z uravnoteženimi hranljivimi snovmi za splošno zdravje in dobro počutje.

  • Visoko kvalitetne beljakovine, ki vašemu mladičku pomagajo v izgradnji in vzdrževanju vitkih mišic
  • Narejena iz ciljnih, lahko prebavljivih sestavin, ki jih bo vaš mladič oboževal
  • Formula primerna za mladiče, z mešanico močnih antioksidantov za vseživljensko zdravje
  • Uravnoteženi minerali za močne kosti in zobe


Navodila za hranjenje: Prilagodite količino hrane po potrebi, da bi obdržali optimalno telesno težo.Če niste prepričani se posvetujte z veterinarjem. Ali prvič hranite s to hrano? Naredite postopen prehod na to hrano v 7 dnehz mešanjem vse večje količine nove hrane v primerjavi s hrano, ki ste jo uporabljali do zdaj.
Sveža voda mora biti vedno dostopna.

Prehranske potrebe ljubljenčkov se spreminjajo z njihovo rastjo. Pozanimajte se o tem pri vsakem kontrolnem pregledu pri vašem veterinarju.

Neodprto pločevinko hraniti pri temperaturi nad 10°C. Po odprtju hraniti v hladilniku. 

Izdelano v Italiji.

Sestava

Sestavine: Meso in živalski stranski proizvodi (piščance 21%), žita, stranski izdelki rastlinskega izvora, minerali, olja in maščobe. 

Analitična sestava: Beljakovine 6,8%, Vsebnost maščob 5,3%, Surove vlaknine 1,2%, Surovi pepel 2,0%, Vlaga 76,0%, na kg: Vitamin A 19.330IU, Vitamin D3 406IU. 

Dodatki na kg: Prehranska dopolnila: 3b103 (Železo) 9,6 mg, 3b202 (Jod) 0,3 mg, 3b405 (Baker) 1,6 mg, 3b502 (Mangan) 2,1 mg, 3b603 (Cink) 24,6 mg. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Mladiči
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 370 g
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Uravnotežena prehrana, Pravilna rast in razvoj, Brejost, Odvajanje od sesanja
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi, Majhni psi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.