Začetna Izdelki Psi Oprema Bazeni I BAZEN ZA PSE DOGGY DEEP MODER L 160X30 cm

Beeztees Bazen za pse Doggy Deep Moder L, 160x30 cm

Koda: I795855
EAN: 8712695151487
Opis artikla

Beeztees Doggy DIP Bazen za pse
Bazen primeren za pse. Izdelan iz izjemno močnega materiala in s protizdrsno podlogo, ki vašemu psu omogoča boljši oprijem. Bazen je opremljen s trdnimi stranskimi ploščami in se lahko v celoti zloži za enostavno shranjevanje. Ne vsebuje napihljivih delov.

Navodila:
Bazen postavite na ravno in mehko površino, pri tem pa se izogibajte ostrim predmetom ali kamnom. Bazen napolnite z vodo in preverite, ali je ventil, ki se nahaja na eni od stranskih plošč, tesno zaprt. Ko vaš pes uporablja bazen, je potreben nadzor odrasle osebe. Ko želite izprazniti bazen, morate odviti ventil na eni od stranskih plošč. V mrzlih dneh vam svetujemo, da bazen izpraznite, posušite in zložite, kar mu podaljša življenjsko dobo.

  • Velikost: L
  • Mere: 160 x 30 cm
  • Barve: Modra in črna.


Država porekla: Kitajska.
Uvoznik: Beeztees, P.O. Box 428, 5140 AK Waalwijk, Nizozemska www.beeztees.com.

Značilnosti artikla
Velikost L
Barva Črna-modra
Material Plastika
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.