Začetna Izdelki Mačke Strgala I PRASKALNIK ZA MAČKE WEEZY 40X40 cm

I PRASKALNIK ZA MAČKE WEEZY 40X40 cm

Koda: I619950
Opis artikla

Beeztees Weezy - Cat Play Mat
Igralna preproga za mucke. Igrača vsebuje štiri različne površine, na katerih se bodo vaše mucke lahko naučile, odkrivale in ustvarjale navade. Igračo lahko uporabljamo kot vajo za praskanje, za lovske igre z igračama miško in ribo. Vsebuje tudi prostor za skrivanje priboljškov za mačke, ki omogoča vajo vohanja. Izdelana iz raztegljivega materiala.
Dimenzije: 40 x 40 cm.
Serijska številka je odtisnjena na embalaži.
Država porekla: Kitajska.

Značilnosti artikla
Vrsta praskalnika Praskalnik z igračko
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.