Začetna Izdelki Psi Igrače

Igrače za pse

Psi so igriva bitja, ki poleg ljubezni in pozornosti potrebujejo aktivno življenje, v katero je vključena tudi igra. Zagotovo ste kdaj občudovali igro psov ali psa z določeno igračko zanj. Kako veselo teka za njo, jo potiska, skriva in se zanjo podi. Tako obstajajo igrače za pse, ki so prilagojene prav posebni in zabavni igri štirinožcev. Ker pa niso vsi psi enaki in so tudi njihove potrebe zelo različne, obstajajo različne pasje igrače, ki se bodo dopadle vsakemu psu drugače.

Kakorkoli, zanimivo je, da vsak kuža najde svoje veselje in zadovoljstvo. In, če mu ne boste namenili igračke posebej zanj, se bo hitro zamotil z vašimi copati ali čem drugim, kar sicer ni namenjeno igro. In, kako hitro bo to stvar razstavil na koščke. Zato seveda želimo igračke, ki bodo dovolj odporne, da bodo zdržale vsaj nekaj časa.

Tako so gumijaste igrače za pse zelo priljubljena izbira, saj so tudi dokaj trpežne in se hitro ne potrgajo med zobmi psa. Odlična izbira so tudi pasje igrače za zobe, ki služijo tudi za nego zob. Če pa malo razmislite, katere igrače za pse so najbolj pogoste oziroma, s katerimi ste se največkrat srečevali? So to frizbiji? Morda plišaste igrače za pse? Ali pa klasične žogice, za katerimi so se tako veseli podili?

Pravzaprav je popolnoma vseeno, katera igračka je izbira vašega psa, vse dokler služi namenu. Zna se zgoditi, da bo določen kuža določeno igračko le povohal in mu ne bo zanimiva, medtem, ko bo kateri drug veselo mahljal z repom in se z njo igral. Torej, precej znano je že, da so psi skoraj kot otroci in obožujejo vse vrste zabave. Še posebej pa obožujejo igro, če lahko v njej sodelujejo skupaj s svojim lastnikom. Aktivnost, predvsem na prostem, ima odlične zdravilne in sproščujoče lastnosti.

Navsezadnje, igra je pomembna tudi za to, da je pes aktiven in sprošča nakopičeno energijo.

Spodaj navajamo nekaj pasjih igračk, ki so zelo priljubljene in najbolj pogosta izbira lastnikov, saj se je izkazalo, da so psom zelo zanimive.

Najdeno 197 izdelek/kov
Filtriranje