Začetna Izdelki Psi Oblačila, obutev in modni dodatki

Oblačila, obutev in modni dodatki

Zelo pomembno je, da sta varnost in udobje psa zagotovljeni. Mnogi lastniki psov se še vedno ne zavedajo, da lahko tudi njihove ljubljenčke zebe. Psu je pravzaprav vseeno, če je videti lep v super prikupnih oblačilih, mu pa ni vseeno, če ga zebe.

Nestabilno podnebje vpliva na to, da želijo lastniki psov svoje ljubljenčke zaščititi in mu tako zagotovijo udobna in topla oblačila, obutev ter modne dodatke.  Namreč, nekatere štirinožce lahko zebe tudi v vetrovnem jesenskem dnevu in ne samo pozimi. Tako so oblačila za pse za nekatere lastnike psov nujen element vsakega sprehoda. Pravzaprav lahko kot zaščitna oblačila dobro služijo in so izredno uporabna. Enako velja tudi za obutev za pse.

Razni modni dodatki za pse so lahko okrasne narave ali pa dejansko služijo svojemu namenu. Če boste psa oblekli v samoroga ali katerega junaka, je seveda smisel prikupna fotografija in preprosto ne gre za nalogo zaščitnih oblačil in obutve za psa. 

Če ste doslej menili, da je oblačenje in obuvanje psov nepotrebno in, da so psi živali, ki se dobro počutijo tudi brez teh, je morda čas, da pomislite iz drugačne plati. Namreč, vse pogosteje v naše podnebje uvajamo pasme, ki niso prilagojene našemu zimskemu in tudi jesenskemu času. Hkrati je tudi za lastnika enostavneje, saj je nega psa lažja. Na primer, če se odpravite s psom ven, kadar dežuje ali je zunaj mokro, bo potrebno brisanje mokrega psa. V kolikor pa boste uporabili dežna oblačila za psa, bo ta naloga precej enostavna, saj bo potrebno le psa sleči.

Tako imajo pasja oblačila in pasja obutev lahko praktično uporabo. Enako tudi modni dodatki.

Pasja oblačila, obutev in dodatke ločimo na zimska, odporna na dež in tudi medicinska (razne ovratnice, pooperativna oblačila, dodatki in obutev, predpasnik, itd.). Slednja mnogokrat psu preprečijo lizanje rane, praskanje ali trganje šiva. Dežna oblačila in obutev so primerna predvsem za pasme, ki so  dovzetne za nizke temperature in tudi za dolgodlake pse. Na trgu so številna zimska in jesenska oblačila, katera ob nizkih temperaturah psa grejejo.

Najdeno 22 izdelek/kov
Filtriranje