JBL Carbomec Ultra

Koda: J6235500
EAN: 4014162623553
Opis artikla
JBL CARBOMEC ULTRA AKTIVNO OGLJE- JBL Carbomec ultra je aktivno oglje v peletih z veliko apsorpcijsko močjo. Posebej je primeren za dolgotrajno odstranjevanje obarvanja in visokomolekularnih organskih onesnaževalcev iz sladkih in morskih akvarijev. JBL Carbomec ultra ne osvobaja fosfate v vodo in ne zviša prevodnosti. JBL Carbomec ultra je nameščen na pH raven 8 in je zato primeren za uporabo v akvarijih s pH ravnijo 7.5-8.5. Uporaba: Postavite polietilensko vrečko v zaprto univerzalno filtrirno vrečko in zaprite vrečko filtra. Izperite oglje nekajkrat pod toplo vodo in potem pod mrzlo vodo. Postavite volneno vrečko oglja med dve plasti JBL Symec v filter, da bi preprečili nepotrebno umazanijo. JBL Nasvet: JBl Carbomec ultra uporabljajte zelo kratek čas (največ 2-3 dneva), da bi odstranili ostanke zdravil ali ostale škodljive substance iz sladkih akvarijih. Ne uporabljajte ga kot dolgotrajen filter material saj apsorbira tudi koristne snovi. Rok uporabe neomejen. Količina in serijska številka sta odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: JBL GmbH & Co. KG D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Material Aktivno oglje
Namen Motna voda, Organska onesnaženost, Onesnaženost z zdravili
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.