JBL Denitrol 100 ml - 20 % Gratis

Koda: J2306100A
EAN: 4014162230614
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla
JBL Denitrol 100 ml Akvarijski zaganjalnik. Vaš akvarij potrebuje JBL Denitrol, ker zelo aktivne koristne bakterije za čiščenje čistijo akvarijsko vodo biološki in hitro absorbirajo onesnaževala. Dodajanje posebnih encimov pospešuje razgradnjo škodljivih snovi. Zlasti v primeru novih akvarijev zdrava akvarijska voda nastaja v najkrajšem možnem času. Učinkovit za: Čistilne bakterije razstrupljajo vodo z absorbiranjem amoniaka; Posebni encimi in čistilne bakterije razgradijo iztrebke rib in druge odpadke; Proizvaja zdravo, uravnoteženo akvarijsko vodo. Vedno uporabljajte: Pri vzposta- vljanju novega akvarija - po zdravljenju bolezni - po menjavi vode. Pri vzpostavljanju novega akvarija in delne spremembe vode vedno najprej uporabite JBL Biotopol Water Conditioner, ki mu omogoča, da dela za eno uro, da bi se izognili poškodbam bakterij. Najboljše uporabiti do; serijska številka in neto masa: natisnjeno na embalaži. Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.