Začetna Izdelki Teraristika Prehrana Popolna hrana JBL ENERGIL 1 L -20% gratis

JBL ENERGIL 1 L -20% gratis

Koda: J7031300A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla
JBL Energil 1l -20% GRATIS Popolna naravna hrana za želve; suhe cele ribe in kozice. Naravna vsebnost kalcija v oklepih rakov zagotavlja zdravo rast lupine želve. Želve morajo zaradi velikosti posušenih rakov in rib griniti svoj plen, s čimer spodbujajo naravne navade hranjenja in zdravo gibanje. Za vrste želv velikosti 10-50 cm. Navodila za hranjenje: mlade želv; hranite 2-4 krat na dan v majhnih količinah kot je lahko zaužijejo v desetih minutah; odrasle želv hranite 4-5 krat na teden na enak način. SESTAVINE: ribe in ribji stranski proivodi, mehkužci in raki. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovin 55%, Surove maščobe 8%, Surova vlakna 2,5%, Surovi pepel 18%. Po odprtju uprabe v roku 3 mesecev. Najboljše uporabiti do; serijska številka in neto masa: natisnjeno na embalaži. Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Poreklo surovine: Kitajska. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Značilnosti artikla
Tip hrane Suha riba in rakci
Namen Redna prehrana, Vzpodbujanje naravnega obnašanja
Vrste živali Sladkovodne želve
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.