JBL GAMMARUS 1L-20% gratis

Koda: J7032300A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL Gammarus 1L -20% gratis
Osnovno živilo za vse vrste želvi. Visok delež kalcij zagotavlja zdravo rast oklepa želv. Za vrste želv velikosti 10-50 cm.
Navodila za hranjenje: mladim želvam 2-4 krat na dan hranite z manjše količine kot je lahko posjete v 10 minutah, odrasle želve hranite 4-5 put na teden. Priporočilo: dajati vitaminske dodatke JBL Turtle Sun Aqua. Po odprtju uprabe v roku 3 mesecev. Uporabno najmanj do konca / serijska in LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Sestava

SESTAVINE: mehkužci in raki. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 48,6%, Surove maščobe 7,6%, Surove vlaknine 5,9%, Surovi pepel 21,8%.

Značilnosti artikla
Tip hrane Suhi rakci
Vrste živali Sladkovodne želve
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.