Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL GOLDPEARLS CLICK 250 ml -20% gratis

JBL GoldPearls Click hrana za zlate ribice 250 ml - 20 % Gratis

Koda: J4063100A
EAN: 4014162136404
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL GoldPearls CLICK 250 ml -20% gratis
Vrhunska popolna granulirana hrana v obliki biserov ki umivajo; za zlate ribice (npr. fantail, veiltail). S klik način odmerjanja = 1 klik hrani 5 rib. Zagotovljen idealni rast: izbrane surove sestavine, ki ustrezajo vsem potrebam zlatih rib. Brez vodne motnosti: zmanjšana rast alg zaradi uravnotežene vsebnosti fosfatov, boljša kakovost vode zaradi boljše prebavljivosti hrane. Za ribe v velikosti 8 cm v vseh plasteh vode.
Navodila za uporabo: hrano dajte 1-2 krat na dan v majhnih količinah, ki jih pojejo v nekaj minutah; na enak način hranite mlade ribe, 3-4 krat na dan. Po odprtju porabite v 4 mesecih. Uporabno najmanj do konca / serijska in LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Sestava

SESTAVINE: rastlinski proizvodi, ribe in ribji proizvodi, mehkužci in raki, zelenjava, alge, žita. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 43%, Surove maščobe 7,3%, Surova vlaknina 1,9%, Surovi pepel 10,5%; Na kg: Vit. A 25000 IU, Vit. D3 2000 IU, Vit. E 300 mg, Vit. C 200 mg; vsebuje barve in antioksidant (E306).

Značilnosti artikla
Tip hrane Granule
Namen Vzdrževanje zdravja rib, Intenzivne barve, Povečanje odpornosti rib
Vrsta živali Zlate ribice
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.