Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL GRANA DISCUS REFILL 250ml -20% gratis

JBL GranaDiscus Refill hrana za diskuse 250 ml - 20 % Gratis

Koda: J4052000A
EAN: 4014162025401
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL GranaDiscus -20% GRATIS
Vrhunska popolna granulirana hrana za diskusije. Primerno tudi za druge prehransko zahtevne vrste rib. Hrana je polplavajoča, za lažje hranjenje rib in vsebuje 20% rakcev/kozic; lahko prebavljiva hrana iz vrhunskih surovin. Odlična za zdrav razvoj in naravno barvo, z vsebnostjo karotenoidov in Omega-3.
Navodila za uporabo: hrano dajte 1x do 2x na dan v majhnih količinah, ki jih pojejo v nekaj minutah; na enak način hranite mlade ribe, 3x do 4x na dan. Po odprtju porabite v 4 mesecih. Uporabno najmanj do konca / serijska in LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Sestava

SESTAVINE: mehkužci in školjke, žita, ribe in ribji stranski produkti, zelenjava, rastlinski stranski produkti, olja in maščobe. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 46%, Surove maščobe 6%, Surove vlaknine 1,8%, Surovi pepel 9,5%; Na Kg: Vit. A 25000 IU, Vit. D3 2000 IU, Vit. E 330 mg, Vit. C 400 mg; vsebuje barvila in antioksidante (E306).

Značilnosti artikla
Tip hrane Granule
Namen Vzdrževanje zdravja rib, Intenzivne barve, Počasi toneča hrana
Vrsta živali Diskusi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.