Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL MARIS 250ml -20% gratis

JBL Maris hrana za morske ribe 250 ml - 20 % Gratis

Koda: J3102000A
EAN: 4014162021304
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL Maris -20% GRATIS
Popolna premium hrana v kosmički za morske ribe. Koncentrirana hrana bogata z Omega-3 in karotenoidi. Zdrav rast zagotovljena s posebej izbranimi surovimi sestavinami z visoko vsebnostjo zelenjave (50%). Poseben proizvodni postopek omogoča enostavno prebavljivost. Za vrste rib velikosti 5-20 cm.
Navodila za hranjenje: enkrat ali dvakrat na dan hranite z le toliko hrane kot je lahko ribe zaužijejo v nekaj min; mlade ribe 3-4 krat dnevno na enak način. Uporabno najmanj do konca / serijska in LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Sestava

SESTAVINE: žita, mehkužci in raki, zelenjava, rastlinski stranski proizvodi, alge, kvas, jajca in jajčni proizvodi, rib in riblji stranski proizvodi. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 43%, Surove maščobe 6%, Surova vlakna 2,5%, Surovi pepel 11%; Na Kg: Vit. A 25000 IU, Vit. D3 2000 IU, Vit. E 330 mg, Vit. C 400 mg, Inozitol 750 mg; vsebuje antioksidant (E306).

Značilnosti artikla
Tip hrane Lističi
Namen Intenzivne barve, Za izbirčne ribe
Vrsta živali Morske ribe
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.