Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL NOVOGRANOCOLOR REF 250ml -20% gratis

JBL NovoGranoColor hrana za intenzivnejšo barvo srednjih in velikih tropskih rib 250 ml - 20 % Gratis

Koda: J3010500A
EAN: 4014162551030
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL NovoGranoColor -20% GRATIS
Popolna hrana za intezivno barvo srednjih do velikih rib v tropskem akvariju. Za velike vrste rib velikosti 6-15 cm.
Navodila za hranjenje: enkrat ali dvakrat na dan hranite z le toliko hrane kot je lahko ribe zaužijejo v nekaj min; mlade ribe 3-4 krat dnevno na enak način. Po odprtju uprabe v roku 4 mesecev. Uporabno najmanj do konca / serijska in LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Sestava

SESTAVINE: mehkužci in raki, žitarice, ribje in ribji stranski proizvodi, rastlinski stranski proizvodi, zelenjava, izvlečki proteinov zelenjave, olja in maščobe. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 40%, Surove maščobe 7%, Surove vlaknine 3%, Surovi pepel 7%. Dodatki: Barvila (E161j) in antoksidant (E306); Na Kg: Vit. A 25 000IJ, Vit. D3 330 mg, Vit. C 400 mg.

Značilnosti artikla
Tip hrane Granule
Namen Intenzivne barve, Optimalna rast in razvoj
Vrsta živali Vse vrste rib
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.