Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL NOVOMALAWI 250 ml -20% gratis

JBL NOVOMALAWI 250 ml -20% gratis

Koda: J3001000A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL NovoMalawi 250 ml -20% gratis
Popolna hrana za pisani ostriže; akvarijske ribe ki se hranijo z algojedih ostrižnikov iz jezer Malawi in Tanganjika. Vsebuje alge Spirulina in plantkon. Za vrste rib velikosti 5-20 cm.
Navodila za hranjenje: enkrat ali dvakrat na dan hranite z le toliko hrane kot je lahko ribe zaužijejo v nekaj min; mlade ribe 3-4 krat dnevno na enak način. Po odprtju uprabe v roku 4 mesecev. Najboljše uporabiti do, serijska številka in neto masa: natisnjeno na embalaži.
Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija.
Država porekla: Nemčija.

Sestava

SESTAVINE: rastlinski stranski proizvodi, ribe in ribji stranski proizvodi, žitarice, alge, zelenjava, izvlečki rastlinskih proteinov, jajca in jajčni produkti, mehkužci in raki.
ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 36%, Surove maščobe 6%, Surove vlaknine 1,1%, Surovi pepel 7%.
DODATKI: Barvila (E124, E172, E132, E161j) in antioksidant (E306); Na Kg: Vit. A 20000 IJ, Vit. D3 2000 IJ, Vit. E 250 mg, Vit. C 300 mg, Inozit 750 mg.

Značilnosti artikla
Tip hrane Lističi
Namen Optimalna rast in razvoj
Vrsta živali Ciklidi algojedi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.