Začetna Izdelki Ribniki Nega in vzdrževanje Kondicioniranje vode JBL PHOSEX POND DIRECT 500 ml -20% gratis

JBL PHOSEX POND DIRECT 500 ml -20% gratis

Koda: J2739400A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla
JBL PhosEX Pond Direct - 20% gratis Zanesljivo absorbira fosfat, ki je raztopljen v vodi. Rjavo barvanje vode kaže njegovo učinkovitost. Uporaba: Uporabite kot preventivni ukrep vsakih 6 tednov in po vsakem zdravljenju alg. Izključite vse UV-C naprave in vse naprave za odmerjanje kisline, ki so v uporabi. Z KH pod 4°, strdite vodo v večernih urah pred zdravljenjem z JBL StabiloPond KH. Pred uporabo dobro pretresite. Nato takoj začnite doziranje. Zmešajte zahtevano količino v kozarcu za zalivanje (NE v kovinskemu!!) z vodo v ribniku in enakomerno razdelite po ribniku. Ne zlijte na plavajoče liste vodne lilije itd. JBL nasvet: Uporabljajte JBL PhosEx Pond neposredno od zgodnje pomladi do pozne jeseni. Zadnje zdravljenje naj bo pred zamrznitev ribnika. 40 ml tekočina zadostuje za 800 l vode. V plavalnih bazenih: po zdravljenju bazena, ne plavajte znotraj 24 ur. Slučajno razlit izdelek lahko nepovratno obarva predmete in tekstil. Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.