Začetna Izdelki Akvaristika Nega in vzdrževanje Rastline JBL PROFLORA 7 BALLS 70 g-20% gratis

JBL PROFLORA 7 BALLS 70 g-20% gratis

Koda: J2011000A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL PROFLORA 7 Balls -20% GRATIS
Gnojilo za korenine akvarijskih rastlin v kroglicah. Kroglice vsebujejo glino, ki je obogatena z netopnim železom in ostalimi elementi v sladovih. Korenine rastlin so oskrbljene z železom, ki ga rastline izkoriščajo po potrebi. Kroglice so učinkovite v smislu revitalizacije starega substrata v  akvariju.
Uporaba: Potisnite 1 ali več kroglic (odvisno od količine rastlin) v bližino korenin, ponovite po letu dni. Vsebuje železo in minerale v obliki, ki je lahko dostopna za absobcijo preko korenein.
Serijska številka odtisnjena na embalaži. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Osnovna gnojila
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.