Začetna Izdelki Akvaristika Nega in vzdrževanje Rastline JBL PROFLORA AQUABASIS PLUS 5l -12% gratis

JBL PROFLORA AQUABASIS PLUS 5l -12% gratis

Koda: J2021000B
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL PROFLORA AquaBasis plus 5L -12% gratis
Popoln hranilni substrat za prod sladkovodnih akvarijev. Vsebuje vsa bistvena hranila, kot so železo, minerali in elementi v sledeh. Vsebuje gline, ki hranijo hranila tako, da jih vežejo in kasneje sprostijo. Ne vsebuje nitratov in fosfatov, ki spodbujajo rast alg.
Uporabo: na dno akvarija nanesite sloj debeline 2-4 cm in ga prekrijte s 5-8 cm debelim slojem JBL Mando (premer zrna 2-3 mm). Akvarij napolnite z vodo do približno 70 % prostornite. *Bodite previdni* da ne mešate podlage med polnjenjem z vodo. Nanesite količine, ki so navedene na sliki na zadnji strani. Zajamčeno trajanje do 5 let.
Serijska številka je odtisnjena na embalaži. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Osnovna gnojila
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.