Začetna Izdelki Akvaristika Nega in vzdrževanje Rastline JBL PROFLORA FERROPOL 100ml -20% gratis

JBL PROFLORA FERROPOL 100ml -20% gratis

Koda: J2304100A
EAN: 4014162315908
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL PROFLORA Ferropol - 12% gratis
Tedensko gnojilo za rastline. Za novo ustanovljeni akvariji in po delni menjavi vode (odmerjanje samo za spremembo količine vode): 10 ml / 40 L vode. Odmerjanje za tedensko hranjenje: 10 ml / 80 L vode. Spodbuja napredovanje.učinkovit, ker oskrbuje rastline z železom, kalijem, žveplom in elementi v sledovih (mangan, molibden, cink, bor, kobalt in baker) v preprosti obliki za absorpcijo. Preprečuje in uravnava pomanjkljivosti, kot sta pomanjkanje železa in kalija. Zmanjšuje rast alg s spodbujanjem optimalne rasti rastlin.
Najboljše uporabiti do; serijska številka in neto masa: natisnjeno na embalaži. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Sestava

SESTAVINE: K gnojilo 1 tekoče, za okrasne rastline v akvariju, z mikrohranili, s pripravki za utrjevanje, kompleksna stabilnost napH 4-5; 1,0% vodotopen K20; mikrohranila kot kompleks EDTA: 0.0003% B; 0,0002% Co; 0,001% Cu; 0,1% Fe; 0,0024% Mn; 0,00021% Mo; 0,001% Zn.

Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Osnovna gnojila
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.