Začetna Izdelki Akvaristika Nega in vzdrževanje Rastline JBL PROFLORA FERROTABS 30 tab -20% gratis

JBL PROFLORA FERROTABS 30 tab -20% gratis

Koda: J2020000A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL PROFLORA Ferropol Tabs -20% GRATIS
Osnovno rastlinsko gnojilo v koncentratu, v obliki tablet za sladkovodne akvarije. Za oskrbo rastlin s hranili skozi liste. Vsebuje železo in vse bistvene minerale v sledeh v zlahka sprejemljivi obliki za rastline. Ne vsebuje fosfatov in nitratov. Tako deluje kot zdravilo za kronično pomanjkanje železa in kalija. Za nove akvarije in po delni menjavi vode (odmerjanje glede na volumen vode): 1 tableta na 25 L vode. Odmerjanje za tedensko dopolnjevanje: 1 tableta na 50 L vode. Shranjujte pri temperaturi do +45 °C. Zaščitite pred soncem. Hranite izven dosega otrok.
Najboljše uporabiti do; serijska številka in količina sta odisnjeni na embalaži. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Sestava

Sestavine: K tekoče gnojilo 5 za okrasne rastline v akvariju z mikrohranili, kompleksnimi sredstvi, kompleksna stabilnost pri pH 4-5; K20 topen v vodi; mikronutrienti, kot je kompleks EDTA: 0,08% B; 0,05% Co; 0,23% Cu; 1,02% Fe; 0,62% Mn; 0,02% Mo; 0,23% Zn. Nižja vsebnost sestavin: MgO topen v vodi 0,89%, skupno žveplo 1,46%.

Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Osnovna gnojila
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.