Začetna Izdelki Akvaristika Tehnika Sistemi CO2 za rastline JBL PROFLORA SAFESTOP 2 -20% gratis

JBL PROFLORA SAFESTOP 2 -20% gratis

Koda: J6446800A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla
JBL PROFLORA SafeStop -20% gratis Varnostni protipovratni ventil. Za JBL ProFlora CO2 sistem in druge sisteme CO2. Ščiti CO2 opremo in pribor pred vdorom vode. Za JBL CO2 sisteme in druge CO2 sisteme. Za CO2 cevi s Ø 4/6 mm. Serijska številka natisnjena na embalaži. Izdelano za/Umestitev na trg EU: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država izvora: Kitajska. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Ventili
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.