Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Artemio JBL PRONOVO BEL FLUID 50 ml

JBL ProNovo Bel Fluid Baby, tekoča hrana za vse mlade akvarijske ribe 2 do 5 mm, 50 mL

Koda: J3112628
EAN: 4014162024671
Opis artikla

JBL PRONOVO BEL FLUID BABY

  • Popolna tekoča hrana za gojenje mladih akvarijskih rib ki ležejo jajca. Za vse mlade akvarijske ribe velikosti od 2 do 5 mm
  • Uravnotežena osnovna prehrana, sestavljena iz zelo finega homogenata (zelo fina hrana, raztopljena v vodi) iz več kot 50 naravnih sestavin


Pri mladih ribah je zelo pomembno, da velikost hrane ustreza velikosti ust. Bolje je hraniti s premajhno hrano kot s preveliko. Hrana vsebuje primerno količino fosfata, ki je izjemno pomemben za zdravo tvorbo kosti. Premalo fosfata in kalcija lahko vodi do deformacij kosti.

Sestava idealne hrane za gojenje mladih rib temelji na številnih dejavnikih. Mlade ribe rastejo in potrebujejo pomembna hranila za pravilen razvoj. Esencialni vitamini in biološki element v sledovih inozitol so bistveni za krepitev imunskega sistema.

Ta hrana je zelo hranljiva, lahko prebavljiva in podpira rast zaradi sestavine slanih kozic. Ustvari idealne pogoje za hranjenje mladih rib, ki so še premajhne za hrano v prahu.

Ne povzroča motnosti vode: zaradi uravnotežene vsebnosti fosfatov zmanjša rast alg. Boljša kakovost vode – ribji iztrebki se zmanjšajo zaradi boljše prebavljivosti hrane.

Naravne surovine brez umetnih dodatkov za naravno prehrano in zdravje akvarijskih rib.

Ko so mlade ribe dovolj velike, bi bilo idealno dopolnjevanje z živimi kozicami Artemia. JBL ponuja celoten program za to - JBL Artemio set.

Priporočilo za hranjenje:

  • Pred uporabo pretresite!
  • S hranjenjem začnemo šele, ko je rumenjak porabljen in ličinke prosto plavajo.
  • Pri malih živalih, ki zvalijo žive mladiče, je treba hranjenje začeti takoj po porodu.
  • 3-4 24h 10 kapljic, 100x riba


Neto količina: 50 ml

Sestava

Sestava: Lososova moka, pšenična moka, artemija 10%, moka iz kozic, sojina moka, pšenični kalčki, planktonska moka, kvasni izvleček, pšenična glutenska moka, spirulina, lignjeva moka, riževa moka, česen v prahu, koruzna moka, jabolčne vlaknine, moka iz guar semena, pesa.

Analitske sestavine: Beljakovine 38%, Vsebnost maščobe 6%, Surove vlaknine 4%, Surovi pepel 7%.

Vitamini na kg: Vitamin A: 25000 IE, Vitamin D3 3000 IE, Vitamin E 300 mg, Vitamin C 200 mg.

Dodatki: antioksidanti, konzervansi.

Značilnosti artikla
Tip hrane Tekoča
Namen Optimalna rast in razvoj, Vzdraževanje zdravja rib
Vrsta živali Vse vrste rib
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.