Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL PRONOVO BETTA FLAKES S 100ml

JBL ProNovo Betta Flakes S, hrana za bojne ribice 3-10 cm, 100 ml

Koda: J3130528
EAN: 4014162067852
Opis artikla

Popolna hrana za okrasne ribe, borbene vrste rib. Plavajoča hrana v velikosti S za vse akvarijske ribe velikosti od 3 do 10 cm.

Prebiotična hrana za akvarijske ribe s prehranskimi vlakninami, ki oskrbi koristne črevesne bakterije s hrano za zdravo prebavo. Naravne surovine brez umetnih dodatkov za naravno prehrano in zdravje akvarijskih rib. Preizkušeno v tropskih raziskovalnih ekspedicijah JBL.

Zelo visoka sprejemljivost med vsemi bojnimi vrstami rib zahvaljujoč visokokakovostnim surovinam, kot so losos, kozice, lignji in kril. Z visokokakovostnim naravnim astaksantinom (karotenom), pridobljenim iz krila in spiruline, ki poskrbi za popolno barvo bojnih vrst rib.

Priporočilo glede hranjenja: Hranite enkrat ali dvakrat na dan v količinah, ki jih lahko pojejo ribe v nekaj minutah.

Izdelano v Nemčiji.

Sestava

Sestava: lososova moka, pšenična moka, planktonska moka 8%, moka iz kozic, sojina moka, pšenični kalčki, pšenična glutenska moka, kvasni izvleček, moka iz lignjev, riževa moka, koruzna moka, spirulina, moka iz semen guarja, rdeča pesa.

Analitske sestavine: Beljakovine 43%, Vsebnost maščobe 6%, Surove vlaknine 3%, Surovi pepel 8%.

Vitamini na kg: Vitamin A: 25000 IE, Vitamin D3 3000 IE, vitamin E 300 mg, vitamin C 200 mg.

Dodatki: antioksidanti.

Značilnosti artikla
Tip hrane Lističi
Namen Vzdrževanje zdravja rib, Intenzivne barve
Vrsta živali Bojne ribice
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.