Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL PRONOVO BOTIA TAB M 100ml

JBL ProNovo Botia Tab M, hrana za lešnike 1-20 cm, 100 ml

Koda: J3115228
EAN: 4014162068842
Opis artikla

Popolna hrana za okrasne ribice, lešnike. Hrana v obliki tablet, ki potonejo na dno, velikost M, za ribe velikosti od 1 do 20 cm.

  • Delež alg glede na potrebe


Naravne surovine brez umetnih dodatkov za naravno prehrano in zdravje akvarijskih rib. Preizkušeno v tropskih raziskovalnih ekspedicijah JBL. Zelo visoka sprejemljivost tudi pri izbirčnih vrstah zahvaljujoč visokokakovostnim surovinam, kot so losos, spirulina in kozice.

Priporočilo glede hranjenja: Hranite enkrat ali dvakrat na dan v količinah, ki jih lahko pojejo ribe v nekaj minutah. Lahko pustite, da se tablete spustijo na dno ali pa jih pritrdite na stekleno steno akvarija tako, da jih nežno pritisnete od znotraj.

Izdelano v Nemčiji.

Sestava

Sestava: Spirulina 14 %, lososova moka, pšenični kalčki, moka iz kozic, riževa moka, sojina moka, pšenična moka, moka za zeleno krmo, jabolčne vlaknine, pšenična glutenska moka, planktonska moka, koruzna moka, kvasni izvleček, krompirjevi kosmiči, špinača.

Analitske sestavine: Beljakovine 33%, Vsebnost maščobe 6%, Surove vlaknine 6%, Surovi pepel 8%.

Vitamini na kg: Vitamin A: 25000 IE, Vitamin D3 3000 IE, Vitamin E 300 mg, Vitamin C 200 mg.

Dodatki: antioksidanti.

Značilnosti artikla
Tip hrane Tableta
Namen Vzdrževanje zdravja rib, Povečanje odpornosti rib, Hitro toneča hrana
Vrsta živali Rastlinojedi, Ribe čistilci
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.