Začetna Izdelki Akvaristika Prehrana Popolna hrana JBL PRONOVO SPIRULINA FLAKES M 250 ml

JBL ProNovo Spirulina Flakes M Hrana za vse akvarijske ribe 8-20cm, 250 ml

Koda: J3113228
EAN: 4014162028525
Opis artikla
  • Popolna hrana za algojede in rastlinojede živali. Zelena hrana - spirulina v velikosti M listi za vse akvarijske ribe velikosti od 8 do 20 cm
  • Plavajoča hrana v lističih z algo spirulino s prebiotičnimi lastnostmi za akvarijske ribe, ki jedo rastline in alge, kot so nekatere žive ribe in ciklidi (iz jezer Malawi in Tanganyika).

Naravne surovine brez umetnih dodatkov za naravno prehrano in zdravje akvarijskih rib.

Zelo visoko sprejemljivost tudi pri izbirčnih vrstah rib zahvaljujoč visokokakovostnim surovinam, kot sta spirulina in kozice.

Visok delež spiruline 20% prispeva k zdravju rib in optimalni barvni tvorbi. Glede na to, da se ribe v naravi zmerno prehranjujejo z modrozelenimi algami, naj delež spiruline v hrani ne presega 20%.

Priporočilo glede hranjenja: Hranite enkrat ali dvakrat na dan v količinah, ki jih lahko pojedo v nekaj minutah.

Neto količina: 16g/100ml
Izdelano v Nemčiji.

Sestava

Sestava: Lososova moka, pšenična moka, artemija 10%, moka iz kozic, sojina moka, pšenični kalčki, planktonska moka, kvasni izvleček, pšenična glutenska moka, spirulina, lignjeva moka, riževa moka, česen v prahu, koruzna moka, jabolčne vlaknine, moka iz guar semena, pesa.

Dodatki: antioksidanti, konzervansi.

Značilnosti artikla
Tip hrane Lističi
Namen Vzdrževanje zdravja rib, Intenzivne barve, Optimalna rast in razvoj
Vrsta živali Vse vrste rastlonojedih rib
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.