Začetna Izdelki Akvaristika Dekoracije in podloge Substrati JBL PROSCAPE PLANTSOIL BROWN 9l -12% gratis

JBL PROSCAPE PLANTSOIL BROWN 9l -12% gratis

Koda: J6708100A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL ProScape Plant Soil Brown 9L -12% GRATIS
Substrat bogat s hranili za rastlinske akvarije. Ustvarja vrednosti vode, kot so v tropskih vodah. Zagotavlja rahlo (kiselo) pH-vrednost v akvariju in nizke ravni KH. Idealen substrat za rastline. Granulacija tal zagotavlja optimalno oskrbo in pretok kisika v notranjosti tal. To pa spodbuja mikroorganizme, ki omogočajo optimalno prebavo hranil, da se usedejo. Bogat z minerali in tako ponuja optimalne pogoje za oskrbo vodnih rastlin.
Uporaba: za izpiranje abrazije, povzročene v tranzitu, priporočamo izpiranje pred uporabo v akvariju. Da bi preprečili nabiranje mineralov v vodi, spremenite 50% akvarijske vode vsakih 2-3 dni v prvih dveh tednih. Zaradi vplivanja vodnega vira na vrednosti vode in zaradi presledkov spremembe vode, se bodo učinki mehčanja vode postopoma zmanjšali. Priporočena višina substrata cca 3 cm.
Za omogočanje izračuna zneska potrebujete za svoj akvarij:
Širina akvarija=Š (cm) x Dolžina akvarija=D (cm) x Višina substrata=V (cm) / 1000 = liter. JBL ProScape Plant Soil (glej tabelo na zadnji strani paketa). Primeren za sladkovodne akvarije. Dostopno v rjavi in ​​bež barvi.
Serijska številka, prostornina; odtisnjeno na embalaži. Država izvora: Kitajska. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Značilnosti artikla
Izdvojeni atributi Na voljo do razprodaje zalog
Barva Rjava
Granulacija Specialna granulacija
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.