JBL PROSILENT a200

Koda: J6054200
  • 2 leti garancije
Opis artikla

JBL ProSilent a200
Zračna črpalka za sladkovodne in morske akvarije 50-300 litrov. Zračna črpalka v gosto zasajenih akvarijih zagotavlja potrebno raven kisika, zlasti ponoči, ker število rastlin pomeni, da koncentracija kisika lahko pade na nevarne ravni. V premalo zasajenih akvarijih zračna črpalka zagotavlja potrebno kroženje vode. Ob prisotnosti bolezni v akvariju zračna črpalka poveča raven kisika v vodi, kar je ključno stanje med zdravljenjem. Odobreno s TÜV testi.
Tehnični podatki: moč 200 l / h - poraba energije 3,4 W - tlak> 160 mbar.
Nasvet: ker ravni hrupa ni mogoče popolnoma odpraviti, zračna črpalka ni primerna za uporabo v spalnicah. Paket vključuje 2 m dolgo zračno cev, zračno sklopko in razpršilni kamen.
Za več informacij o izdelku preberite navodila znotraj pakiranja.
Serijska številka je odtisnjena na embalaži.
Država izvora: Kitajska.

Značilnosti artikla
Volumenski pretok 200 l/h
Moč 3,4 W
Prostornina Akvariji do 300 l
Vrsta izdelka Zračne črpalke
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.