Začetna Izdelki Akvaristika Tehnika Hlajenje JBL PROTEMP COOL CONTROL

JBL PROTEMP COOL CONTROL

Koda: J6043900
Opis artikla

JBL PROTEMP CoolControl
Termostat za 12 V hladilne ventilatorje za akvarije. Samodejno aktiviranje, ko je preseženo temperaturno območje med 18 in 36 °C. Temperaturo meri z lastnim termometrskim senzorjem. Priključite se na ventilator s pomočjo DC 5/2 mm priključka. Stikalo za preklop na samodejno ali ročno krmiljenje in izklop. Paket vsebuje: termostat s termometrskim senzorjem, priključni kabel (132 cm) do hladilnika JBL, blazinice termometrskega senzorja, lepilni trak (dvostranski) za pritrditev. Država izvora: Kitajska.

Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Regulatori
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.