Začetna Izdelki Teraristika Tehnika Razsvetljava JBL REPTIL LED DAYLIGHT 12W

JBL REPTIL LED DAYLIGHT 12W

Koda: J6182700
Opis artikla

JBL Reptil LED Daylight 12W
Dnevna LED svetilka za naravno osvetlitev terarija.
Energijsko učinkovita LED svetilka za osvetlitev terarija in rastlin, celoten spekter dnevne svetlobe brez UV žarkov. Žarnica JBL ReptilLED Daylight svetloba ima indeks barvnega upodabljanja (CRI) 85, kar zagotavlja zdravo rast za vse terarijske rastline.
Svetlobna temperatura 5000 K posnema naravne razmere terarijskih živali. Za živali, ki potrebujejo UV žarke, se priporoča kombinacija z žarnicami JBL UV-SPOT PLUS in JBL L-U-W. Vgrajen je lahko v katerokoli vtičnico E27. Za terarije od 60 do 150 cm višine.
Dolžina 130 mm (Ø 65 mm).
Tehnični podatki: 220-240 V, 12 W, E27, 1520 Im, 5000 K, CRI > 85, 20 000 h.
Po štirih letih zamenjajte obstoječo svetilko z novo. Uporabljajte samo za terarije in ne za osvetlitev doma. Serijska številka je odtisnjena na embalaži. Država porekla: Kitajska.

Značilnosti artikla
Moč 12 W
Tehnologija LED
Vrsta izdelka Žarnice
Vrste živali Puščavske živali
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.