Začetna Izdelki Teraristika Prehrana Popolna hrana JBL RUGIL 100 ml -20% gratis

JBL RUGIL 100 ml -20% gratis

Koda: J7035100B
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla
JBL Rugil 100ml -20% GRATIS Popolno osnovno živilo za želve. Plavajoči majhni palčki so idealno primeren za nadzorovano hranjenje majhne želve. Uravnotežena mešanica rib, kozic in bistvenih pšeničnih kalčkov z Omega 3 zagotavlja zdravo rast in učinkovito proizvodnjo energije. Za vrste želv velikosti 8-15 cm. Navodila za hranjenje: odvisno od velikosti, dajte hrano 2-4 krat na dan z le toliko hrane kot je lahko zaužijejo v desetih minutah; odrasle želve hranitte 4-5 krat na teden na enak način. SESTAVINE: žitarice, zelenjava, rastlinski stranski izdelek, ribe in ribji stranski izdelek, mehkužci in raki, alge, kvas. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 29%, Surove maščobe 5%, Surova vlakna 1,9%, Surovi pepel 10,5%. Aditivi: barvila (E161j) in antioksidant E306; Na Kg: Vit. A 25000 IU, Vit. D3 2000 IU, Vit. E 300 mg, Vit. C 200 mg. Po odprtju uprabe v roku 3 mesecev. Najboljše uporabiti do; serijska številka in neto masa: natisnjeno na embalaži. Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Značilnosti artikla
Tip hrane Palčke
Namen Redna prehrana, Dodatek vitaminov, Krepitev imunskega sistema, Pravilen razvoj oklepa
Vrste živali Male sladkovodne želve, Mlade sladkovodne želve
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.