Začetna Izdelki Akvaristika Dekoracije in podloge Substrati JBL SANSIBAR WHITE 10kg -12% gratis

JBL SANSIBAR WHITE 10kg -12% gratis

Koda: J6705600A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL Sansibar WHITE -12% GRATIS
Dekorativni bel pesek za sladkovodne in morske akvarije, terarije. Velikost zrn: 0,2 - 0,6 mm. Primerno za rib (Catfish, Loach) in nevretenčarji. Za čudovito rast rastlin vam priporočamo uporabo JBL AquaBasis Plus. Nevtralen v vodi; ne izpušča snovi, ki povzročajo trdenje vode.
Navodila za uporabo: Sansibar WHITE je vnaprej očišćen pesek; priporočamo pranje pred uporabo. Ko polnite akvarij, pazite da ne dvignete pesek.
Kako izračunati potrebno količino? (s plastjo debeline 5 cm):
Dolžina (cm) x Širina (cm) / 140= kg Sansibar SNOW (poiščite mizo na embalaži).
Serijska številka in količina odtisnjeni na embalaži. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Značilnosti artikla
Barva Bela
Granulacija 0,2-0,6 mm
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.