Začetna Akvaristika Filtrirni material Universal JBL SILICATEX RAPID -12% gratis

JBL Silicatex Rapid -12 % Gratis

Koda: J6234700A
EAN: 4014162267436
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

JBL SilicatEx Rapid -12% gratis
Poseben filtrirni material za odstranjevanje silikatov in fosfatov iz sladkovodnih in morskih akvarijev. Rešuje problem diatomov alg. Absorbira do 30000 mg SiO2 / kg; za 200-400 litrov. Filter granulat za zanesljivo odstranjevanje silikatov iz sladkovodnih in morskih akvarijev. Na ta način se izločijo bistvena hranila neželenih diatomov (rjava sluz), ki se pogosto ustvarijo z dodatkom sveže vode. Nadzirajte s pomočjo JBL PRO AQUATEST SILICATE SiO2. Enostavna uporaba s priloženo mrežasto vrečko. Za uporabo v vseh JBL filtrih serije CristalProfi kot tudi v drugih filtrih s posodami za filtrirni material.
UČINKOVITOST: Silicij v akvariju je hranilo za alge (diatome), nekatere vodne rastline, pa tudi za spužve in druge nevretenčarje. Pri postavitvi novega akvarija so prvi znaki težave rjave alge (diatomi). Zaradi svoje silikonske zgradbe so te alge na otip nekoliko grobe. Pokrov izgine, ko se akvarij zažene in se ponovno vzpostavi ravnovesje drugih alg in mikroorganizmov. To znatno zmanjša količino silikatov v vodi. Filtracija skozi JBL SilicatEx Rapid preprečuje pojav teh alg. Vsi diatomski pokrovi hitro izginejo s filtracijo z JBL SilicatEx Rapid materialom. Priporočamo naslednje vrednosti: Sladka voda; tolerira se približno 1 mg / l do 2 mg / l Morski - največ 1 mg / l.
OPOMBA: JBL SilicatEx Rapid lahko zmanjša karbonatno trdoto.Priporočljivo je nadzorovati trdoto vode (zlasti na začetku zdravljenja) in če pade pod želeno raven, je priporočljivo zvišati alkalnost z dodajanjem JBL AquaDur za sladko vodo ali soli za morske akvarije. Če se po več kot dveh tednih pokrov alg ne zmanjša, ste lahko precej prepričani, da pokrov ni diatom, ampak bakterija, ki silikati ne uporabljajo kot gradbeni material. Diatomi kot druge alge potrebujejo tudi fosfate. SilicatEx Rapid absorbira tudi fosfate in s tem hkrati zmanjša glavna hranila za diatome.
UPORABA: V priloženo mrežasto vrečko nalijte JBL SilicatEx Rapid in na kratko sperite pod tekočo vodo. Pri linijskih filtrih JBL zunanji CP-e odstranite sredinski del iz ene ali več kartuš s peno (opis filtra F3) in JBL SilicatEx Rapid postavite v vrečko z mrežico na sredini. Za ostale zunanje filtre postavite vrečko s SilicatEx med dve plasti penaste ali filtrirne volne. Za notranje linijske filtre JBL stresite SilicatEx Rapid neposredno v posodo filtra, na kratko izperite in položite v spodnji modul filtra. SilicatEx Rapid se lahko uporablja v filtrih, ki omogočajo uporabo filtrirnih materialov. Biološke usedline na površini izdelka lahko poslabšajo absorpcijsko sposobnost SilicatEx Rapids. Po enem do dveh tednih je treba material rahlo sprati s pritiskom pod curkom vode. Visoka vsebnost fosfata v vodi zmanjšuje sposobnost materiala, da absorbira silikat. Zamenjajte ga, ko test SiO2 ali PO4 ne pokaže nadaljnjega znižanja ravni silikata ali fosfata. Vsebuje: 400g.
Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Značilnosti artikla
Material Specialna mešanica
Namen Odstranjevanje fosfatov, Odstranjevanje silikatov, Odstranjevanje rjavih alg
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.