Začetna Akvaristika Akvariji in namestitev Akvariji JW RIO 240 AQUARIUM LED LIGHT WOOD

JUWEL Rio 240 LED Akvarij Svetel les, 121 x 41 x 55 cm, 240 litrov

Koda: JW3850
EAN: 4022573038507
 • 2 leti garancije
Opis artikla

JUWEL Rio Line LED akvarij
LED akvarij brezčasnega dizajna z napredno tehnologijo s natančno izdelavo. Akvarij Rio diskretno poudari vaš vodni svet, ki ste ga uredili. 

LED Rio 240 združuje klasično pravokotno obliko z najnovejšo opremo. S svojo kompaktno površino 121 x 41 cm s klasično pravokotno obliko se bo Rio 240 LED popolnoma prilegal v katero koli oblikovno shemo. Njegov varnostni okvir zagotavlja posebno varno pozicioniranje in vam omogoča enostavno postavitev akvarija brez potrebe po posebnih podpornikih.

Izdelano v Nemčiji, vam lahko zagotovimo vrhunske materiale in popolnoma usklajeno tehnologijo, ki zagotavljata najboljšo kakovost in varnost, kar pomeni dolgo življenjsko dobo za vaš RIO 240 LED akvarij.

Za popolno kombinacijo izberite pravo omaro, da bo vaš akvarij varen na trdnih tleh. Ta kombinacija je tudi z vizualnega vidika popoln par, saj je osnovna omarica na voljo v isti barvi kot akvarij. Enostaven za montažo z dovolj prostora za shranjevanje dodatkov in opreme, prav tako ne prepušča ničesar naključju s praktičnega vidika. Pravzaprav vam preostane le, da vsak dan preprosto uživate v svojem čudovitem vodnem svetu.

 • Dimenzije: 121 x 41 x 55 cm
 • Teža: 48 kg
 • Prostornina: cca 240 litrov


V kompletu z akvarijem:

 • MultiLux LED 120, 2x1047 mm - LED osvetlitev
 • Eccoflow Impeller-Set 600 - Nadomestni propeler
 • Črpalka Eccoflow 600 - Obtočna črpalka
 • Bioflow Filter M - Notranji filtrirni sistem
 • AquaHeat 200 - Avtomatski grelec


Proizvajalec: JUWEL Aquarium AG & Co. KG, Karl-Göx-Straße 1, 27356 Rotenburg/Wümme Germany - www.juwel-aquarium.com

Značilnosti artikla
Barva Svetel les
Tehnologija LED
Model RIO 240
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.