Začetna Novosti

Novosti

Novosti

Flexadin Advanced za mačke

Flexadin Advanced za mačke je dietetično prehransko dopolnilo za podporo presnovi sklepov v primeru osteoartritisa. Inovativna prehranska rešitev za boljše zdravljenje osteoartritisa pri mačkah.

Novosti

Giardioza

Giardia je najpogostejši črevesni parazit pri psih do enega leta starosti: pogostejša je tudi kot okrogli črvi, trakulje in kokcidije.

Novosti

Hill's VetEssentials prehrana - Korak pred vsemi s 5 za zdravje ključnimi prednostmi

Zdaj se bolj kot kadarkoli prej želijo lastniki hišnih ljubljenčkov prepričati, da se odločijo za najboljšo prehrano njihovih hišnih ljubjenčkov.

Novosti

Vcheck testi - kvantitativne meritve vrednosti biomarkerjev v serumu, plazmi in polni krvi

BioNote razvija visoko specifične, kakovostne in kvantitativne izdelke z uporabo fluorescentnih materialov (Euporium). Ti so naslednje generacije delcev, ki nadomeščajo nano delce. V vaši kliniki lahko z aparaturo Vcheck takoj izvedete...

Novosti

Hill's Critical Care Spletni Seminar 2021

Še en v nizu iznajdljivih spletnih seminarjev v sodelovanju s Hill’s Pet Nutrition. Tema »Prehrana kritičnih pacientov, kdaj in kako jo izvajamo«, pokriva dr. Cecilia Villaverde Haro in kot vedno lahko pričakujete 2 uri čiste odličnost...

Novosti

Hill's Pet Nutrition svetovni simpozij 2021.

Letos Hill's Pet Nutrition in Vetline organizirata brezplačen svetovni simpozij z vrhunskimi predavatelji in aktualnimi temami. Poiščite odgovor na vprašanje, kako naj praskanje pri psih končno postane preteklost.

Novosti

POMOČ PRI ZDRAVLJENJU SRBEŽA: Inovativna prehrana Hill's Derm Complete

Hill's Derm Complete je prva in edina prehranska rešitev, ki je klinično dokazana in učinkovito uravnava srbenje, ne glede na vzrok (hrana ali okolje). Priporočljiva je za VSE primere dermatitisa pri psih, ne glede na vzrok srbenja.

Novosti

BioNote Vcheck – Natančnost na voljo vsem!

Hišni ljubljenčki so tako kot ljudje v življenju izpostavljeni različnim boleznim. Da bi jim zagotovili dolgo in zdravo življenje, potrebujejo posebno pozornost, ki vključuje nadzor in preprečevanje bolezenskih stanj. V sodobnem svetu,...

Novosti

1. Veterinarski webinar regije ADRIA

Letošnji tradicionalni seminar Vetline bo potekal v digitalni obliki, s tremi različnimi vrhunskimi predavatelji, tremi temami in tremi datumi. Več o tem v našem članku!

Novosti

NOV PRISTOP K ZDRAVLJENJU PREBAVNIH TEŽAV: Hill's GI Biome in i/d dieta!

Hill's GI Biome počasi postaja revolucija na trgu hrane za mačke in pse pri reševanju prebavnih težav. Seveda pa - ne reši vsega! Preberite članek in ugotovite, pri katerih težavah je še vedno  nenadomestljiva i/d dieta!

Akvaristika

Uvod v akvaristiko

Zakaj nas akvariji in vodni svet na splošno zanimajo in v nas vzbujajo radovednost? Človeška fascinacija z vodo ni naključje. V preteklosti je bilo podvodno življenje rek, jezer in morja skrivnostno in je simboliziralo strah pred nezna...

Novosti

Kako ravnati ob prebavih motnjah pri psih?

Gotovo ste bili vsaj enkrat v življenju vašega psa priča epizodi bruhanja ali driske. Včasih ste poznali vzrok težav s prebavili, pa naj gre za slabo prebavljeno hrano, prekomerni vnos priboljškov, drobne tatvine s stola ali bakterijsk...

Akvaristika

Kaj vse potrebujemo za stabilen akvarij?

Da bi ohranili kakovost življenja akvarijskih rib in vodnih rastlin, je treba odgovoriti na naslovno vprašanje. Kaj potrebujemo, da bo akvarij dovršen in samooskrben?