Od ustanovitve leta 2016 je vodilno načelo ustanoviteljev Vetline d.o.o. odličnost.

V podjetju Vetline d.o.o pristopimo k vsakemu izzivu z največjo skrbnostjo in poskrbimo za vsako podrobnost, tako pri izbiri članov naše ekipe VETLINE d.o.o, tako pri podpori poslovnim in končnim strankam. Izbrani pristop nas opredeljuje na veliko več kot le distributerje svetovno priznanih blagovnih znamk vrhunske kakovosti.

Člani naše ekipe in organizacija

Smo dinamična ekipa z dolgoletnimi izkušnjami in obsežnim znanjem o malih živalih in akvaristiki. Naša prednost je v naši ekipi, katerih pristop, znanje, izobraževanje in predanost so pomembni in dodajo vrednost našemu poslovanje. Zgoraj omenjene lastnosti zaposlenih nam omogočajo, da s svetovanjem in podporo na področju veterine, akvaristike in teraristike ter poznavanjem posebnosti nekaterih specializiranih prodajnih poti zagotovimo potreben maksimum. Sodelujemo z različnimi specializiranimi prodajnimi potmi:

  • Sodelujemo s strankami v specializiranih prodajnih mestih za prodajo hrane in opreme za male živali. Osredotočenost ni samo na prodajo, temveč na pravilno pozicioniranje izdelkov s strokovnim svetovanjem in marketinškimi aktivnostmi. 
  • Tesno sodelovanje z veterinarskimi ustanovami. Ključ do uspeha je v strokovnosti ljudi, katerih znanje in izkušnje prispevajo k kakovostnemu svetovanju v veterinarski medicini in prehrani pri psih in mačkah. Namen tega pristopa je dvigniti kakovost storitev v veterinarskih ustanovah, kar na koncu odraža zadovoljstvo lastnikov hišnih ljubljenčkov in ustvari legitimno zaupanje v veterinarsko stroko.
  • Sodelovanje z izključno registriranimi psarnami vodi k večjemu nadzoru in kakovosti reje živali. Poleg tega, da imajo rejci na voljo večino izdelkov v naši ponudbi, prav tako nudimo izkušnje pri svetovanju glede najboljše izbire prehrane in opreme za živali. Sodelujemo z najrazličnejšimi vzreditelji kot so: vzreditelji psov, mačk in malih živali, ptic, rib…itd.

Naša ekipa  je sestavljena iz komunikativnih in izobraženih ljudi v pisarni in na terenu. Povezava med terenom in pisarno je klicni center, nepogrešljiva povezava, brez katere bi bilo delovanje našega podjetja nepredstavljivo. Poleg komunikacije s prodajnimi predstavniki komunicirajo neposredno s strankami, pripravljajo ponudbe in zagotavljajo svetovalne storitve. Prodajni zastopniki so ponavadi prvi in glavni stik s partnerji in imajo vodilno vlogo pri skrbi za stranke. Njihovo znanje in izkušnje nam omogočajo prisotnost artiklov iz naše ponudbe po vsej Sloveniji. 

Logistika

Zaradi široke ponudbe in velikega števila poslovnih partnerjev je dobro organizirana logistika osnova vse veleprodaje. Le tako lahko zagotovimo dostavo v primernem času in kvalitetno.
Današnja logistika se ne zanaša le na vrhunsko osebje, temveč tudi na programske rešitve v obliki sistema za upravljanje skladišč, ki poleg organizacije in pametne uporabe količin skladišča ohranja celoten zapis sledljivosti in nam omogoča hitro in učinkovito ukrepanje v primeru kakršnih koli škodljivih dogodkov, povezanih z izdelkom , kot je umik z vseh polic naših poslovnih partnerjev.