Začetna Izdelki Male živali Dopolnilna hrana Suha P PRIBOLJŠEK MINI STICKS MORSKI PRAŠIČEK/KUNEC/HRČEK 50g (7 kom)

P PRIBOLJŠEK MINI STICKS MORSKI PRAŠIČEK/KUNEC/HRČEK 50g (7 kom)

Koda: PP00072
Opis artikla

Padovan SNACKS Mini Sticks
Dopolnilna krma za pritlikave kunce, morske prašičke, hrčke, veverice in druge manjše glodalce. NAVODILA ZA UPORABO: en kos dajte za prosto uporabo živali. Najbolje uporabljen do datuma, natisnjenega na embalaži. PAKIRANO V KONTROLIRANI ATMOSFERI. Hraniti na suhem in hladnem mestu. Rok uporabe, količina in serijska številka odtisnjeni na embalaži.
Proizvajalec: Valman s.r.l., Via Brenta 3 36033 Isola Vicentina (Vicenza), Italia. Država porekla: Italija. Distributer: Vetline d.o.o., Verovškova ul. 55, 1000 Ljubljana, tel: 01 2350 120, info@vetline.si

Sestava

SESTAVINE: žita, pekovski izdelki, zelenjava (korenje 20%), sadje (jabolko 0,3%), sladkorji, minerali. DODATKI: Barve.

Značilnosti artikla
Vrsta hrane Suho sadje in zelenjava
Vrste živali Kunci, Morski prašički, Hrčki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.