Začetna Izdelki Psi Priboljški Grizala P PRIBOLJŠEK PASJI ČEVELJ 12,5 cm

P PRIBOLJŠEK PASJI ČEVELJ 12,5 cm

Koda: PP00320
Opis artikla

Padovan CHEWING SHOES
Priboljški za pse v obliki čevlja. Dopolnilna hrana za pse. Priboljšek za žvečenje psov iz kravje kože za vzdrževanje zobne higiene. Na embalaži so natisnjene serijska številka, količina in velikost. Rok uporabnosti: neomejen.
Umestitev trg EU: Valman sr.r.l., Via Brenta 3, 36033 Isola Vicentina (Vicenza), Italija. Država izvora: Kitajska. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Sestava

SESTAVINE: obdelana kravja koža, derivati živalskega izvora. ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 82,0%, Surova olja in maščobe 1,0%, Vlaga 10,0%.

Značilnosti artikla
Namen priboljška Dentalna higiena, Vsakodnevni priboljšek
Okus Govedina
Vrsta priboljška Čeveljci
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.