Začetna Izdelki Male živali Dopolnilna hrana Suha P ZELIŠČNI PRIBOLJŠEK ZA GLODALCE METULJ 150g

P ZELIŠČNI PRIBOLJŠEK ZA GLODALCE METULJ 150g

Koda: PP00403
Opis artikla

Padovan HERBAL TREATS tarassaco
Dopolnilna krma za pritlikave kunce, morske prašićke in činčile. HerbalTreats je linija poljskih in dišečih trav ki jih po nabiranju sušimo na nizki temperaturi, da ohranimo vonj in okus, čemur sledi dodajanje narezanega sadja ali zelenjave.
NAVODILA ZA HRANJENJE: hraniti posebno ali skupaj z drugo hrano ali senom. Najbolje uporabiti do datuma natisnjega  na pakiranju. Shranjujte na svežem in suhem mestu.
Proizvajalec: Valman s.r.l., Via Brenta 3, 36033 Isola Vicentina (Vicenza), Italija. Država porekla: Italija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Sestava

SESTAVINE: regrad 90%, jabolka 10%.

Značilnosti artikla
Vrsta hrane Suhi regrat
Vrste živali Vsi glodaloci, Morski prašički, Hrčki, Činčile, Dihurji, Miši, Veverice, Mladi kunci, Skakači, Deguji
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.