Začetna Psi Oprema Potovanje T AVTOMOBILSKA PREGRADNA MREŽA 120 x 100 cm

TRIXIE Pregradna Mreža za avtomobil 120 x 100 cm

Koda: T1312
EAN: 4011905013121
Opis artikla
TRIXIE Car Net T AVTOMOBILSKA PREGRADNA MREŽA Pregradna avtomobilska predelna mreža iz polipropilena, ki preprečuje, da bi se pes premaknil v prednji del avtomobila. Obstaja več načinov namestitev. POMEMBNO: za popolno zaščito v primeru nesreče uporabite certificiran zaščitni pas / jermen za psa. Dimenzije: 120 x 100 cm Barva: črna. Serijska številka in dimenzije so odtisnjene na embalaži. Država izvora: Kitajska.
Značilnosti artikla
Barva Črna
Material Sintetična tkanina
Vrsta potovalne opreme Pregrada za auto
Dimenzije transporterjev Š 120 X V 100 cm
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.