Začetna Psi Oprema Povodci T DOLG POVODEC 10 m / 20 mm ZELENA

TRIXIE Dolg Povodec za psa 10 m / 20 mm Zelena

Koda: T19914
EAN: 4011905199146
Opis artikla
TRIXIE Tracking Leash, Flat Strap T DOLG POVODEC Dolg sledilni povodec, raven trak iz kakovostnega bombaža s širokim pasom za dober oprijem z oblazinjeno ročno zanko za usposabljanje na daljavo. Npr. Za ukaze za trening na daljavo, za spremljanje dela ali iskanje plena (lov), za večjo svobodo gibanja. Serijska številka odtsnjena na embalaži. Država izvora: Kitajska.
Značilnosti artikla
Barva Zelena
Material Najlon
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi, Ekstra veliki psi
Dimenzije povodca Š 2 x D 1000 cm
Vrsta povodca Povodec za sledenje
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.