Začetna Izdelki Akvaristika Tehnika Notranji filtri JBL PROCRISTAL i30 -15% gratis

JBL PROCRISTAL i30 -15% gratis

Koda: J6099000B
  • Na voljo do razprodaje zalog
  • 2 leti garancije
Opis artikla

JBL ProCristal i30 -15% GRATIS
Notranji filter za akvarije od 10 do 40 L. Za kristalno čisto in vodo obogateno s kisikom v majhnih akvarijih. Hitro in enostavno čiščenje, varno za rakce / kozice in mlade ride. Energijsko varčna črpalka (3,7 W) z visoko zmogljivostjo (200 l / h). Vključuje filtrirni vložek SuperClear za čisto vodo. Razširljivo po modulu. Primeren za katerikoli akvarij v velikostih od 14 cm naprej. Z dovodom zraka za oprimalno količino kisika v vodi.
Serijska številka je odtisnjena na embalaži. Država porekla: Italija Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si

Značilnosti artikla
Izdvojeni atributi Na voljo do razprodaje zalog, 2 leti garancije
Prostornina Akvariji do 40 l
Vrsta izdelka Filtri
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.