Začetna Izdelki Akvaristika Nega in vzdrževanje Rastline JBL PROFLORA FERROPOL 250 ml-12% gratis

JBL PROFLORA Ferropol 250 ml-12% Gratis

Koda: J2304200A
EAN: 4014162322487
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla
JBL PROFLORA Ferropol Osnovno gnojilo za vodne rastline. Za nove akvarije in po delni menjavi vode (odmerjanje samo za spremembo prostornine vode): 10 ml / 40 l vode. Odmerek za tedenski dodatek: 10 ml / 80 l vode. Rastlinam zagotavlja železo, kalij, žveplo in različni elementi v sledovih (mangan, molibden, cink, bor, kobalt in baker). Preprečuje in uravnava pomanjkanja, kot sta pomanjkanje železa in kalija. Zmanjša razvoj alg s spodbujanjem rasti rastlin. SESTAVINE: K tekoče gnojilo 1 za okrasne rastline v akvariju, z mikrohranili, kompleksnimi sredstvi, kompleksna stabilnost pri pH 4-5; 1,0 % K20 topen v vodi; mikronutrienti, kot je kompleks EDTA: 0,0003 % B; 0,0002 % Co; 0,001 % Cu; 0.1 % Fe; 0,0024 % Mn; 0,00021 % Mo; 0,001 % ZN. Najboljše porabiti do; Serijska številka in količina sta odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Država porekla: Nemčija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Osnovna gnojila
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.