Hill's Prescription Diet a/d Urgent Care Hrana za Pse i Mačke s Piščancem 156 g

Koda: HPD605599
EAN: 052742567006
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET a/d Hrana za Pse/Mačke s Piščancem
Popolna dietna hrana za ponovno uvajanje normalne prehrane (okrevanje) in jetrno lipidozo mačk. Ova hrana ima visoko energijsko gostoto in visoko koncentracijo esencialnih hranil ter lahko prebavljive sestavine.

 • Prehranska podpora za spodbujanje apetita pri hišnih ljubljenčkih, ki okrevajo po operaciji, bolezni ali poškodbi


Mačke in psi lahko med okrevanjem po operaciji, bolezni ali poškodbi doživijo večje spremembe v presnovi. Hišni ljubljenček mora v teh stresnih razmerah ohraniti svojo močno naravno obrambo, zato je še toliko bolj pomembno, da mu dajete pravo hrano, s katero mu pomagate okrevati po teh težkih razmerah.

Hill's nutricionisti in veterinarji so razvili prehrano Prescription Diet a/d, klinično preizkušeno prehrano s posebno formulo za pse in mačke, ki okrevajo po operaciji, bolezni ali poškodbi, s katero poskrbite, da boš vaš hišni ljubljenček prejel samo najboljše.

Kako ta izdelek pomaga Vašemu hišnemu ljubljenčku:

 • Energetsko bogata in z visoko kalorično vrednostjo za zagotovitev energije, potrebne med okrevanjem
 • Izjemen okus za spodbujanje hranjenja
 • Najvišja stopnja prilagodljivosti pri hranjenju (z roko, v posodi, z žlico, z brizgalko ali po cevki) za zagotovitev nujnih hranilnih snovi, ki jih bolan hišni ljubljenček nujno potrebuje
 • Krepi imunski sistem in podpira naravnost sposobnost zdravljenja hišnega ljubljenčka
 • Večjimi ravnmi vitaminov B, kalija in dodanega cinka


Kako ta izdelek deluje:

 • Hitro prebavljive beljakovine in maščobe za podporo pri okrevanju
 • Gladka, mehka, vlažna in tiksotropna po sestavi (z mešanjem pa postane bolj tekoča), kar omogoča več načinov hranjenja
 • Klinično preizkušeni antioksidanti podpirajo delovanje imunskega sistema in okrevanje


Hill's Prescription Diet a/d je namenjena samo občasnemu ali dodatnemu hranjenju. Ni priporočena za dolgotrajno hranjenje (več kot 6 mesecev). Uporabljajte izključno v skladu z navodili veterinarja.

Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Neodprto pločevinko hraniti pri temperaturi več kot 10 °C. 
Po odprtju shranite v hladilniku. 

Izdelano v ZDA.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 9%), žita, olja in maščobe, minerali, različni sladkorji, jajca in jajčni stranski proizvodi.
Lahko prebavljive sestavine: Puran, svinjska jetra, piščanec, koruza, riblje olje.

Analitske sestavine: Beljakovine 10,6%, Vsebnost maščobee 7,9%, Surove vlaknine 0,02%, Surovi pepel 2,4%, Vlaga 76,0%, Kalcij 0,30%, Fosfor 0,28%, Natrij 0,21%, Kalij 0,28%, Magnezij 0,03%; na kg: Vitamin A 47.277 IU, Vitamin D3 415 IU. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 27,5 mg, 3b202 (Jod) 1,0 mg, 3b405 (Baker) 4,1 mg, 3b503 (Mangan) 3,0 mg, 3b603 (Cink) 35,0 mg.

Energija, ki se metabolizira (izračunana): 3,115 kcal/kg.

Priporočilo za hranjenje

Hraniti izključno z to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hraniti do vzpostavitve prvotnega stanja. Prilagodite količino in število obrokov, kot vam svetuje vaš veterinar. Preden napolnite brizgo, dobro premešajte. Dajanje hrane po sondi samo pod nadzorom veterinarja.

PRESCRIPTION DIET a/d hrana za pse/mačke je namenjena samo občasnemu ali dodatnemu hranjenju. Ni priporočena za dolgotrajno hranjenje (več kot 6 mesecev). Za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana Prescription Diet pomaga vašemu hišnemu ljubljenčku uživati v nadaljnjem srečnem in aktivnem življenju, se posvetujte s svojim veterinarjem.

Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 156 g
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Okrevanje, Jetrno lipidozo mačk
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.